ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2024-2025

Δήλωση Μαθημάτων ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2024-25

από 25/10/24 έως και 15/11/24

στο my-studies.uoa.gr

•Από το χειμερινό εξάμηνο 2022-23 οι φοιτητές ΠΡΩΤΑ δηλώνουν στο my-studies τα μαθήματα και μετά στο Eudoxus.gr τα συγγράμματα, καθώς γίνεται έλεγχος δήλωσης σε πραγματικό χρόνο αλλά και στο τέλος του εξαμήνου.

Όλοι οι φοιτητές υποχρεούνται να δηλώνουν μέσω web (my-studies.uoa.gr) όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου τα οποία θέλουν να παρακολουθήσουν και να εξεταστούν σύμφωνα με τη δομή του προγράμματος προπτυχιακών σπουδών.

* Ο μέγιστος αριθμός μαθημάτων που ο κάθε φοιτητής μπορεί να δηλώσει, εξαρτάται από το εξάμηνο φοίτησης στο οποίο βρίσκεται ως εξής:

Α΄εξάμηνο, Γ΄ εξάμηνο και Ε΄ εξάμηνο:  έως 10 μαθήματα  χειμερινού  εξαμήνου.

Ζ΄εξάμηνο:  έως 15 μαθήματα χειμερινού  εξαμήνου.

Οιεπί πτυχίω φοιτητές:  έως 20 μαθήματα  χειμερινού και εαρινού εξαμήνου.

* Αυτόματη δήλωση μαθημάτων δε θα γίνεται σε καμία περίπτωση από τη Γραμματεία.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  • Η δήλωση συγγραμμάτων γίνεται μόνο στο Eudoxus.gr22/10/24 - 20/12/24 
  • Δωρεάν συγγράμματα δικαιούνται και οι φοιτητές που παρακολουθούν πρόγραμμα σπουδών για τη λήψη δεύτερου πτυχίου.
  • Οι φοιτητές μπορούν να μεταβάλλουν τη δήλωσή τους όσες φορές επιθυμούν μέχρι τη λήξη της περιόδου των δηλώσεων, αρκεί κάθε φορά βγαίνοντας από το σύστημα να κάνουνοριστικοποίηση.
  • Μετά τη ΛΗΞΗ της προθεσμίας των δηλώσεων, οι φοιτητές οφείλουν να ελέγχουν το «ιστορικό τους» στο mystudies.
  • Με απόφαση της 9ης συνέλευσης 2016-17, όσοι φοιτητές δεν δηλώνουν έγκαιρα τα μαθήματα του εξαμήνου, κατά την περίοδο των δηλώσεων, δεν μπορούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις. Εξαιρέσεις θα γίνονται μόνο για λόγους υγείας και με έγγραφο από δημόσιο νοσοκομείο / ίδρυμα κλπ.
  • Η δήλωση ενός μαθήματος ισχύει μόνο για το ακαδημαϊκό έτος στο οποίο δηλώθηκε.