Αρχική » Προβολή ανακοίνωσης

Προβολή ανακοίνωσης

18.09.2020

Ανακοινώσεις σχετικά με την εξεταστική του Σεπτεμβρίου

18-9-20, Αλλαγή ημερομηνιών στις εξετάσεις της κας Στιβανάκη και ώρας στης κας Ρεμεδιάκη

Αλλαγή ώρας για τις εξετάσεις των μαθημάτων Θέατρο της Αρχαιότητας Α' και Γ': Το μάθημα Θέατρο της Αρχαιότητας Α' θα εξεταστεί προφορικά δια ζώσης την Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, ώρα 11.00-13.00, στο αμφιθέατρο 314, και το Θέατρο της Αρχαιότητας Γ' θα εξεταστεί προφορικά δια ζώσης την Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, ώρα 11.00-13.00, επίσης στο αμφιθέατρο 314. Η εξέταση θα γίνει με αλφαβητική σειρά. Οι φοιτητές που δήλωσαν συμμετοχή στην εξέταση, καλούνται να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους με ηλεκτρονικό μήνυμα στην Ι. Ρεμεδιάκη ως τις 21 Σεπτεμβρίου.

Ι. Ρεμεδιάκη

 

 

--------------

Λόγω ενός απρόοπτου προβλήματος η εξ' αποστάσεως εξέταση των μαθημάτων (Εισαγωγή στη Θεατρική Αγωγή Α+Β και Εισαγωγή στη Θεατρική Πράξη Α+Β) της κας Ευανθίας Στιβανάκη μεταφέρονται από τις 21/9/2020 στις 28/9/2020 και ώρα 16:00.

Η διδάσκουσα

----------------

Εξετάσεις Σεπτεμβρίου στο μάθημα Παιδαγωγική και Διδακτική του Θεάτρου

Η εξ αποστάσεως γραπτή εξέταση θα γίνει σύμφωνα με το Πρόγραμμα στις 22/9 και ώρα 18.00-19.30.  Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή είναι να έχετε δηλώσει το μάθημα στο my-studies και e-class και να το έχετε παρακολουθήσει. Αναλυτικές οδηγίες θα λάβετε στην ηλεκτρονική τάξη.                                                                                      

 Η διδάσκουσα

 Επίκουρη καθηγήτρια

 Κλειώ Φανουράκη

 -------------------

Όσοι φοιτητές/τριες Παλαιοτέρων Ετών οφείλουν τα μαθήματα του κ. Στεφανίδη μπορούν να εξεταστούν προφορικά την Πέμπτη 24/9/2020 στα μαθήματα του με την εξής σειρά:

  • Ιστορία Τέχνης Α και Β 10:00 - 12:00
  • Εισαγωγή στη Θεατρική Αρχιτεκτονική Ενδυματολογία Α και Β 12:00 - 14:00 

Υπενθυμίζεται ότι η εργασία με ελεύθερο θέμα είναι Υποχρεωτική.

 Ο Διδάσκων

---------------

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Γ. ΒΑΡΖΕΛΙΩΤΗ: Αλλαγή ημερομηνιών

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΝΕΟΤΕΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ Α' Προφορικές εξετάσεις ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Προφορικές εξετάσεις ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ: ΠΕΜΠΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ Α' Προφορικές εξετάσεις ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ: ΤΡΙΤΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Προφορικές εξετάσεις ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ: ΠΕΜΠΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ Β' Προφορικές εξετάσεις ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Προφορικές εξετάσεις ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ: ΠΕΜΠΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Για οδηγίες και πληροφορίες για τη διεξαγωγή των εξετάσεων, δείτε σχετικές ανακοινώσεις στην ηλεκτρονική τάξη ή/και επικοινωνήστε με τη διδάσκουσα.

Η διδάσκουσα

 -----------

Εξετάσεις στα μαθήματα της Σ. Φελοπούλου

Οι εξετάσεις θα γίνουν σύμφωνα με το Πρόγραμμα. Την ώρα της εξέτασης οι φοιτητές/τριες θα δουν τα θέματα στο εργαλείο ΕΡΓΑΣΙΕΣ της ηλεκτρονικής τάξης του μαθήματος. Θα υποβάλλουν την απάντησή τους ηλεκτρονικά πατώντας ΥΠΟΒΟΛΗ (όχι στο κουτάκι «Σχόλια» ή «Παρατηρήσεις»). Αποφύγετε να στείλετε την απάντησή σας στο mail μου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή είναι να έχετε δηλώσει το μάθημα στο my-studies.

------------

Εξετάσεις Σεπτεμβρίου στα μαθήματα του κ. Αλεξιάδη

 Παρασκευή  11  Σεπτεμβρίου  2020

 Οι φοιτητές/ τριες  του Τµήµατος  Θεατρικών Σπουδών (και επί πτυχίω φοιτητές ) θα εξετασθούν στο επιλεγόμενο μάθημα

 Όπερα  και Μουσικό Θέατρο  στον  20ό αιώνα
 
την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020, ώρες 12.00 – 12.30

  Προφορικά, στο αμφιθέατρο  428

  ========
Η εξέταση (και για επί πτυχίω φοιτητές) του υποχρεωτικού μαθήματος

 Εισαγωγή στα είδη του Μουσικού Θεάτρου θα  γίνει  (αμέσως μετά), ώρες 12.30  --  16.00 επίσης, προφορικά, στο αμφιθέατρο  428.

Ο διδάσκων

Καθηγητής

Μ.Ι.Αλεξιάδης

---------------

Oι εξετάσεις των μαθημάτων της κας Καρακατσούλη θα πραγματοποιηθούν στις εξής ημερομηνίες:

Ιστορία & Πολιτισμός της Νεώτερης Ευρώπης: 28/9

Ιστορία & Πολιτισμός της Σύγχρονης Ευρώπης: 29/9

Νεώτερη και Σύγχρονη Ιστορία του Βιβλίου: 28/9

(Η Ιστορία της Αποικιοκρατίας εξετάζεται φέτος μόνο με απαλλακτική εργασία)

Η διδάσκουσα

Αναπληρώτρια Καθηγήτρια

Άννα Καρακατσούλη

----------------

Ανακοίνωση για τα μαθήματα «Θέατρο και Πολιτική» και «Σκηνοθετικά ρεύματα στο Εθνικό Θέατρο»

Οι φοιτήτριες και οι φοιτητές που επιθυμούν να εξεταστούν στα μαθήματα «Θέατρο και Πολιτική» (8.9.2020) και «Σκηνοθετικά ρεύματα στο Εθνικό Θέατρο» (17.9.2020) καλούνται να εισέλθουν στις ηλεκτρονικές τάξεις των μαθημάτων, ώστε να λάβουν αναλυτικές οδηγίες.

Ο διδάσκων

Επίκουρος Καθηγητής

Παναγιώτης Μιχαλόπουλος

----------

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Γ. ΒΑΡΖΕΛΙΩΤΗ

Το μάθημα "Το ελληνικό θέατρο των νεωτέρων χρόνων Α" θα εξεταστεί προφορικά εξ αποστάσεως τη Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου. Σχετικές οδηγίες θα αναρτηθούν στο e-class. Οι φοιτητές που επιθυμούν να εξεταστούν προφορικά δια ζώσης, παρακαλούνται να προσέλθουν την Πέμπτη, 1η Οκτωβρίου, ώρες 11-2, στο αμφιθέατρο 430.

Το μάθημα "Ιστορία του Ευρωπαϊκού θεάτρου Α" θα εξεταστεί προφορικά εξ αποστάσεως την Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου. Σχετικές οδηγίες θα αναρτηθούν στο e-class. Οι φοιτητές που επιθυμούν να εξεταστούν προφορικά δια ζώσης, παρακαλούνται να προσέλθουν την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου, ώρες 9-12, στο αμφιθέατρο 430.

Το μάθημα "Ιστορία του Ευρωπαϊκού θεάτρου Β" θα εξεταστεί προφορικά εξ αποστάσεως την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου. Σχετικές οδηγίες θα αναρτηθούν στο e-class. Οι φοιτητές που επιθυμούν να εξεταστούν προφορικά δια ζώσης, παρακαλούνται να προσέλθουν την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου, ώρες 12-3, στο αμφιθέατρο 430.

Το μάθημα "Σύγχρονες σκηνικές προσεγγίσεις στην αναγεννησιακή δραματουργία" θα εξεταστεί με εργασία. Σχετικές οδηγίες θα αναρτηθούν στο e-class.

 ---------------------

Ανακοίνωση για τα μαθήματα Θέατρο της Αρχαιότητας Α', Β', Γ', Δ', Ε':

Τα μαθήματα Θέατρο της Αρχαιότητας Β', Δ', και Ε', θα εξεταστούν γραπτώς εξ αποστάσεως, στις ώρες και μέρες που υπάρχουν στο πρόγραμμα της εξεταστικής Σεπτεμβρίου. Οι φοιτητές θα βρουν αναλυτικές οδηγίες στην ηλεκτρονική τάξη κάθε μαθήματος.

Το μάθημα Θέατρο της Αρχαιότητας Α' θα εξεταστεί προφορικά δια ζώσης την Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, ώρα 9.00-13.00, στο αμφιθέατρο 314, και το Θέατρο της Αρχαιότητας Γ' θα εξεταστεί προφορικά δια ζώσης την Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, ώρα 9.00-13.00, επίσης στο αμφιθέατρο 314. Οι φοιτητές που επιθυμούν να εξεταστούν στα δύο τελευταία μαθήματα (Α' και Γ'), πρέπει να το δηλώσουν ηλεκτρονικά στην διδάσκουσα ως τις 4 Σεπτεμβρίου.

Ι. Ρεμεδιάκη

---------------

Εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2020

Εισαγωγή στην Ιστορία της Υποκριτικής και της Σκηνοθεσίας Α’

Σύμφωνα με την από 28/5/20 απόφαση (ΑΔΑ: ΨΜΛΓ46ΨΖ2Ν-ΥΝΞ) της Συγκλήτου του ΕΚΠΑ σχετικά με τον καθορισμό τρόπου και μέσων διεξαγωγής των επαναληπτικών εξετάσεων του Σεπτεμβρίου 2020 σε όλα τα προγράμματα σπουδών του ΕΚΠΑ, σας ενημερώνω ότι οι εξετάσεις για το μάθημα Εισαγωγή στην Ιστορία της Υποκριτικής και της Σκηνοθεσίας Α'για επί πτυχίω φοιτήτριες/τές θα πραγματοποιηθούν προφορικά, εξ αποστάσεως την

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 16:00-18:00.

Οι φοιτήτριες/τές που επιθυμούν να εξεταστούν στο μάθημα Εισαγωγή στην Ιστορία της Υποκριτικής και της Σκηνοθεσίας Α' παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον διδάσκοντα με προσωπικό μήνυμα στη διεύθυνση: platon@theatre.uoa.gr έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2020 παραθέτοντας στο μήνυμα Όνομα - Επώνυμο & Αριθμό Μητρώου.

Αδυναμία Συμμετοχής στην εξ αποστάσεως προφορική εξέταση

Όποια/ος φοιτήτρια/τής δεν έχει τη δυνατότητα συμμετοχής στην εξ αποστάσεως προφορική εξέταση παρακαλείται να υποβάλει προσωπικό μήνυμα στη διεύθυνση: platon@theatre.uoa.gr έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2020.

Το μήνυμα πρέπει να περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  1. Κείμενο: «Δεν μπορώ να συμμετάσχω στην προφορική εξ αποστάσεως εξέταση του ήδη δηλωθέντος μαθήματος Εισαγωγή στην Ιστορία της Υποκριτικής και της Σκηνοθεσίας Α' για την τρέχουσα εξεταστική περίοδο και επιθυμώ να εξεταστώ με φυσική παρουσία»
  2. Όνομα - Επώνυμο - Αριθμός Μητρώου

Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί την

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στο αμφιθέατρο 425 και ώρα 14:00 έως 16:30

-------------------------------------------------------------------------------------

Θέατρο της Αρχαιότητας Στ’

Σύμφωνα με την από 28/5/20 απόφαση (ΑΔΑ: ΨΜΛΓ46ΨΖ2Ν-ΥΝΞ) της Συγκλήτου του ΕΚΠΑ σχετικά με τον καθορισμό τρόπου και μέσων διεξαγωγής των των επαναληπτικών εξετάσεων του Σεπτεμβρίου 2020, σας ενημερώνω ότι οι εξετάσεις για το μάθημα Το Θέατρο της Αρχαιότητας Στ’ θα πραγματοποιηθούν προφορικά, εξ αποστάσεως κατά τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 (Α-Λ) - 12:00-16:00.

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 (Μ-Ω) - 12:00-16:00.

Οι φοιτήτριες/τές που επιθυμούν να εξεταστούν στο μάθημα Το Θέατρο της Αρχαιότητας Στ’ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον διδάσκοντα με προσωπικό μήνυμα στη διεύθυνση: platon@theatre.uoa.gr έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2020 παραθέτοντας στο μήνυμα Όνομα - Επώνυμο & Αριθμό Μητρώου.

Αδυναμία Συμμετοχής στην εξ αποστάσεως προφορική εξέταση

Όποια/ος φοιτήτρια/τής δεν έχει τη δυνατότητα συμμετοχής στην εξ αποστάσεως προφορική εξέταση παρακαλείται να υποβάλει προσωπικό μήνυμα στη διεύθυνση: platon@theatre.uoa.gr έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2020.

Το μήνυμα πρέπει να περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  1. Κείμενο: «Δεν μπορώ να συμμετάσχω στην προφορική εξ αποστάσεως εξέταση του ήδη δηλωθέντος μαθήματος Θέατρο της Αρχαιότητας Στ’ για την τρέχουσα εξεταστική περίοδο και επιθυμώ να εξεταστώ με φυσική παρουσία»
  2. Όνομα - Επώνυμο & Αριθμός Μητρώου

Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί την

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στο αμφιθέατρο 425 και ώρα 14:00 έως 16:30

Ο Διδάσκων

Καθηγητής Πλάτων Μαυρομούστακος

--------------

Mετά από συνεννόηση με την Κοσμητεία της Φιλοσοφικής, οι εξετάσεις του μαθήματος Εισαγωγή στην Πληροφορική (68ΘΕ89) θα γίνουν στις 15/9/2020, ώρα 12:00-13:30 στο αμφιθέατρο 442 της Φιλοσοφικής. Στην ίδια γραπτή εξέταση θα εξεταστούν και οι φοιτητές του Τμήματος Θεολογίας (συνδιδασκαλία) και θα τηρηθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για προστασία έναντι του COVID-19.

Ευχαριστώ

Δρ Αλέξανδρος Πίνο PhD, Msc, EE

 -----------

Το μάθημα ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ (ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ – ΜΑΣΚΕΣ) θα εξεταστεί με εργασία. Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες θα πρέπει να στείλουν τις εργασίες τους σε μορφή pdf την Τετάρτη 30/9/2020 (όχι νωρίτερα) στο email: eledou@hotmail.com και παράλληλα να στείλουν ενημερωτικό μήνυμα στο e-class του μαθήματος.

Το μάθημα ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ, ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ Β’ θα εξεταστεί με εργασία. Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες θα πρέπει να στείλουν τις εργασίες τους σε μορφή pdf την Τετάρτη 30/9/2020 (όχι νωρίτερα) στο email: eledou@hotmail.com και παράλληλα να στείλουν ενημερωτικό μήνυμα στο e-class του μαθήματος. Η θεματολογία των εργασιών έχει αναρτηθεί στην ενότητα «Έγγραφα» του e-class του μαθήματος.

Η Διδάσκουσα
Δρ. Ελένη Δουνδουλάκη

----------------

 Ανακοίνωση σχετικά με τα μαθήματα: "Το Θέατρο της Αρχαιότητας Α΄" και "Το Θέατρο της Αρχαιότητας Γ΄"

Επειδή στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου θα συνεχίσω να βρίσκομαι σε εκπαιδευτική άδεια, δεν θα μπορώ να εξετάσω και να διορθώσω τις επαναληπτικές εξετάσεις. Θα πρέπει να περιμένετε ανακοίνωση από τη συνάδελφο που με αντικαθιστά, την κ. Ιωάννα Ρεμεδιάκη, η οποία θα φέρει σε πέρας τις εξετάσεις, με βάση την εξεταστέα ύλη που είχα αναρτήσει για την εξεταστική του χειμερινού εξαμήνου.

Η διδάσκουσα

---------------

1. Τα μαθήματα «Θεωρία του Θεάτρου και του Δράματος Β΄» και «Φιλοσοφία του θεάτρου και του δράματος» θα εξεταστούν δια ζώσης προφορικά στο αμφιθέατρο 425, στον 4ο όροφο την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.30. Θα προηγηθούν οι φοιτητές για τη Φιλοσοφία. Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες οφείλουν να τηρούν το υγειονομικό πρωτόκολλο και να προσέρχονται φορώντας μάσκα.

2. Το μάθημα «Θεωρία του Θεάτρου και του Δράματος Α΄» θα εξεταστεί δια ζώσης προφορικά στο αμφιθέατρο 425, στον 4ο όροφο την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.30.

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες οφείλουν να τηρούν το υγειονομικό πρωτόκολλο και να προσέρχονται φορώντας μάσκα.

Ο διδάσκων

Καθηγητής Γ. Πεφάνης