Αρχική » Προβολή ανακοίνωσης

Προβολή ανακοίνωσης

04.07.2019

Ανακοινώσεις για την πρακτική άσκηση ακ. ετους 2018-2019

Τελευταία ενημέρωση 4-7-19

 

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΟ "ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟ"

Το "Από Μηχανής Θέατρο" δίνει την δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε φοιτητές/τριες που ενδιαφέρονται για θέματα του αντικειμένου τους.

Οι θέσεις για πρακτική άσκηση θα καλύψουν τομείς βοηθητικού προσωπικού. Οι φοιτητές θα απασχοληθούν ως βοηθοί σκηνοθέτες, βοηθοί παραγωγής, βοηθητικό προσωπικό στην λειτουργία του θεάτρου, και θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλη την παραγωγή μιας θεατρικής παράστασης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το θέατρο στο apomixanis.theatro[at]gmail[dot]com και στο 2105232097.

(4-7-2019)

-------------

OpenCall για Βοηθούς Σκηνοθέτες, Βοηθούς Παραγωγής, και Βοηθούς Διεύθυνσης Σκηνής για το Αφιέρωμα στη Χρύσα Σπηλιώτη – Φεστιβάλ Αναλόγιο 2019

Το Φεστιβάλ Αναλόγιο 2019 υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Σίσσυς Παπαθανασίου διοργανώνει ένα συγκεντρωτικό Αφιέρωμα στο συγγραφικό έργο της Χρύσα Σπηλιώτη. Σε μία ξεχωριστή βραδιά, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019, θα παρουσιαστούν όλα τα έργα της συγγραφέως, σκηνοθετημένα από οκτώ εξέχουσες σκηνοθέτιδες: Μιχαέλα Αντωνίου, Νικόλ Δημητρακοπούλου, Becka McFadden, Μαρία Κατσανδρή, Χρύσα Καψούλη, Ρούλα Πατεράκη, Αναστασία Ρεβή, και Δήμητρα Χατούπη.

Με την παρούσα ανακοίνωση προσκαλούνται θεατρολόγοι, ηθοποιοί και τεχνικοί του θεάτρου που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στη διοργάνωση και στην παρουσίαση του Αφιερώματος προκειμένου να σχηματιστεί η ομάδα της υποστήριξης και της ροής. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν ένα βιογραφικό και ένα σύντομο σημείωμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@nataliekatsou.com με την αναφορά ‘Αφιέρωμα’ και το όνομά τους στον τίτλο του μηνύματος.

Κάθε θεατρολόγος / βοηθός παραγωγής / βοηθός διεύθυνσης σκηνής, θα ενσωματώνεται σε μία από τις οκτώ ομάδες του Αφιερώματος και θα αποτελεί το σημείο επικοινωνίας με τις υπόλοιπες ομάδες και με την υπεύθυνη του Αφιερώματος.

Η λίστα καθηκόντων που ακολουθεί είναι ενδεικτική. Τα καθήκονται συγκεκριμενοποιούνται και μοιράζονται μεταξύ δύο Βοηθών από την σκηνοθέτιδα. Επίσης, ορισμένοι Βοηθοί Διεύθυνσης Σκηνής θα εστιάσουν στην προετοιμασίας και ομαλή ροή του προγράμματος κατά την ημέρα του Αφιερώματος. Εάν υπάρχει εμπειρία σε κάποιο από τα σημεία που αναφέρονται παρακάτω, παρακαλούμε να σημειωθεί στο σημείωμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Δεν προσφέρεται αμοιβή. Το Αφιέρωμα είναι τιμητικό στη μνήμη της Χρύσας Σπηλιώτη και όλοι οι συντελεστές και οι καλλιτέχνες συμμετέχουν εθελοντικά.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη του Αφιερώματος.

Ευχαριστώ.

Θα χαρούμε να λάβουμε τις εκδηλώσεις ενδιαφέροντος.

Ναταλία Κατσού

Σκηνοθέτις- συγγραφέας

Υπεύθυνη Αφιερώματος ‘Χρύσα Σπηλιώτη’ για το Φεστιβάλ Αναλόγιο 2019.

Περιγραφή καθηκόντων:

Στάδιο Έρευνας:

1. Έρευνα ενός από τα έργα της Χρύσας Σπηλιώτη που θα παρουσιαστεί στο Αφιέρωμα και σύνταξη περιεκτικής και σαφούς σύνοψης ανά σκηνή/ ενότητα του κειμένου.

2. Μετάφραση της ανωτέρω σύνοψης στα αγλλικά.

3. Δημιουργία αρχείου PPT για προβολή υπερτίτλων κατά την παρουσίαση (προσφέρεται διδασκαλία και υποστήριξη).

4. Συμμετοχή στην δημιουργία ενός προγράμματος του Αφιερώματος που περιλαμβάνει συνόψεις, συντελεστές, σύντομη δραματουργική ανάλυση κ.α.

Κατά τη διάρκεια των προβών:

(Σεπτέμβριος 2019 – ακριβείς ημερομηνίες συμφωνούνται με την κάθε σκηνοθέτιδα ξεχωριστά):

1. Καθήκοντα Βοηθού σκηνοθέτη και Διευθυντή Σκηνής.

Εδώ περιλαμβάνεται και η τήρηση σημειώσεων επί του κειμένου, η υποστήριξη των ηθοποιών κατά την εκμάθηση λόγου, η προετοιμασία του Book με τεχνικές σημειώσεις για τον φωτισμό και τον ήχο και συνεργασία με τον φωτιστή / τεχνικό, η μεταφορά αντικειμένων και κοστουμιών κατά την διάρκεια της πρόβας και η φύλαξή τους μετά το πέρας της πρόβας.

Κατά την παρουσίαση του Αφιερώματος:

1. Διεύθυνση Σκηνής: προετοιμασία τη σκηνής (αντικείμενα, κοστούμια κτλ.) πριν την παρουσίαση, και αλλαγή σκηνής μεταξύ παρουσιάσεων.

2. Τεχνική υποστήριξη για τη ροή των υπερτίτλων.

20-6-2019

------------

Το θέατρο Σταθμός (στάση μετρό Μεταξουργείο), που επικεντρώνει φέτος το καλλιτεχνικό του πρόγραμμα στο Νεοελληνικό έργο, την Ετερότητα, το Βιβλίο, το Αρχαίο Δράμα και τον Μάη του '68 αναζητά συνεργάτες φοιτητές του τμήματος της Θεατρολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών στο πλαίσιο της πρακτικής τους άσκησης. Επικοινωνία: manoskaratzogiannis[at]gmail[dot]com

18-4-2019

---------

Η Εταιρεία Θεάτρου «Ο Θίασος» αναζητά φοιτητές προκειμένου να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση, για την περίοδο από 15 Μαρτίου έως 31 Μαΐου (εξαιρουμένης της περιόδου των διακοπών του Πάσχα, δηλαδή από 19 Απριλίου έως 5 Μαΐου 2019). Ο χώρος άσκησης θα είναι στον Άγιο Δημήτριο Αττικής και οι τομείς απασχόλησης θα είναι αυτοί του Βοηθού Σκηνοθέτη, της συμμετοχής σε δραματουργική επεξεργασία κειμένου και της συμμετοχής στην παραγωγή θεατρικής παράστασης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση o[dot]thiasos[at]gmail[dot]gr και στο τηλέφωνο 6992259971.

 

8-3-2019

 -----------

 

Το ΔΙΑΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ (Πυθέου 50-52 Νέος Κόσμος), ενδιαφέρεται να απασχολήσει την φετινή θεατρική χρονιά έναν ή δυο φοιτητές για την πρακτική τους. Επικοινωνία: Μαίρη Βιδάλη, 2107233229.

 

18-2-2019

 ------------

Η Εταιρεία θεάτρου ΠΑΙΚΤΕΣ ζητά άμεσα φοιτητές που να ενδιαφέρονται να εργαστούν σε διάφορους τομείς, για τις ανάγκες της νέας της θεατρικής παραγωγής, στα πλαίσια του μαθήματος της Πρακτικής Άσκησης. Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να έχουν ομαδικό πνεύμα, να είναι επικοινωνιακοί/ές και να έχουν γνώσης χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με  την σκηνοθέτη και καλλιτεχνική διευθύντρια Μαρία Σάββα στο τηλέφωνο 6977747262, για περισσότερες πληροφορίες, και να στείλουν το βιογραφικό τους στο theatrepaiktes@ath.forthnet.gr.

 

12-2-2019

 ---------------

 Β’ Σκηνή Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας

 

Η Β' Σκηνή του Θεάτρου της Οδού Κεφαλληνίας και η Kart Productions (www.kartproductions.gr) αναζητούν φοιτητές προκειμένου να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση, για την περίοδο Φεβρουάριος 2019-Απρίλιος 2019.Τα καθήκοντα που θα αναλάβουν είναι ως φροντιστές σκηνής, υπεύθυνοι υποδοχής και ταξιθεσίας κοινού, επιμελητές προγράμματος και έντυπου υλικού παράστασης. Επιπλέον ο/η ενδιαφερόμενος/η, εκτός των υπολοίπων καθηκόντων, θα αναλάβει και το φροντιστήριο της παράστασης «Αμπιγιέρ», που θα ανέβει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση
info[at]kartproductions[dot]gr και στο τηλέφωνο 6945299609.

 

7-2-2019

  ---------------

 

Θεατρικός Οργανισμός Ομάδα Πλάνη

 

Θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής

 

Ανακοίνωση προς τους Φοιτητές του τμήματος Θεατρικών Σπουδών

 

Θέμα: Πρακτική άσκηση των φοιτητών του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών

 

Θέλουμε να πληροφορήσουμε τους σπουδαστές του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών πως το Θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής ενδιαφέρεται να προσφέρει θέσεις πρακτικής άσκησης στους φοιτητές της σχολή σας.

Πιστεύουμε πως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους φοιτητές να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους εξάσκηση στο θέατρο Βαφείο, καθώς θα έρθουν σε επαφή με πολλές και διαφορετικές θεατρικές παραγωγές/παραστάσεις από το σύγχρονο, το κλασσικό, αλλά και το νεοελληνικό θέατρο. Το ρεπερτόριο του θεάτρου θα είναι εξαιρετικά πλούσιο και ποικιλόμορφο.

Η εξέλιξη μιας παράστασης, από την παραγωγή, την προεργασία, τις πρόβες, μέχρι την πρεμιέρα, αλλά και η πορεία των παραστάσεων κατά τη διάρκεια της θεατρικής σαιζόν, είναι μια πηγή γνώσεων για όλους τους ανθρώπους του θεάτρου και φυσικά για τους φοιτητές του τμήματος θεατρικών σπουδών.

Προς τους ενδιαφερόμενους φοιτητές: Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, διευκρινήσεις ή τυχόν απορίες σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 3425637 & 6944 418987 ή στο mail: vafeiotheater@gmail.com

Κώστας Δελακούρας

 

Καλλιτεχνικός Διευθυντής

 

Θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής

 

28-1-2019

 

------------

 

H Ομάδα Θεάτρου ΝΟΗΤΗΓΡΑΜΜΗ ετοιμάζει την νέα της performance με τίτλο «EXLIBRIS», για την οποία έλαβε επιχορήγηση από το Υπουργείο Πολιτισμού (2018-19).

 

Για την νέα αυτή σεζόν, οι συνεργάτες της ΝΟΗΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ, αναζητούν τρεις (3) φοιτητές του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, με τους οποίους θα συνεργαστούν σε θέματα Δραματολογίας, Οργάνωσης Παραγωγής και Πολιτιστικής Επικοινωνίας.

 

Όσοι ενδιαφέρονται, παρακαλώ να επικοινωνήσουν με την Όλγα Ποζέλη στα τηλέφωνα:

 

210 6544242

 

 693 6456846

 

 Περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα και την παράσταση στα εξής links:

 

 www.noitigrammi.gr

 

 ----------------

 

Το “Από Μηχανής Θέατρο” δίνει τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε φοιτητές/τριες που ενδιαφέρονται για θέματα του αντικειμένου τους.

 

Συγκεκριμένα, οι θέσεις για την πρακτική άσκηση θα καλύψουν τομείς βοηθητικού προσωπικού. Οι φοιτητές θα απασχοληθούν ως βοηθοί σκηνοθέτη, βοηθοί παραγωγής και βοηθοί υπεύθυνου θεάτρου και θα συμμετέχουν στην παραγωγή θεατρικών παραστάσεων.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το θέατρο ηλεκτρονικά στο e-mail apomixanis.theatro@gmail.com  καθώς και στο τηλ. 2105232097.

 

21-1-2019

 

  -------------

 

 

 

Ο Τεχνοχώρος Εργοτάξιον αναζητά άμεσα φοιτητές / φοιτήτριες για την πρακτική τους άσκηση για την νέα θεατρική σεζόν 2019 για να αποκτήσουν εμπειρία στον χώρο του θεάτρου. Οι διαθέσιμες θέσεις είναι δύο (2) και αφορούν θέσεις όπως βοηθός σκηνής, βοηθός σκηνοθέτη και οργάνωσης . Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 6983930220 ή να επικοινωνήσουν στο mail ergotaxion[at]gmail[dot]com

 

9-1-2019

 

-----------------

 

 

 

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά αναζητά 4 φοιτητές/τριες για Πρακτική Άσκηση κατά τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο 2019. 

 

Όποιος/α ενδιαφέρεται, να επικοινωνήσει με τον καλλιτεχνικό διευθυντή Νίκο Διαμαντή στο 6970989918.

 

20-12-2018

 

----------

 

Το Θέατρο της Οδού Κυκλάδων - Λευτέρης Βογιατζής επιθυμεί να απασχολήσει άμεσα 2 φοιτητές στα πλαίσια της Πρακτικής τους Άσκησης. Η λειτουργία ενός θεάτρου απαιτεί την αφοσίωση και την συνεργασία όλων των μελών του. Οι θέσεις που θα πρέπει να καλυφθούν αφορούν κυρίως το βιβλιοπωλείο του θεάτρου, την ταξιθεσία καθώς και τον Υπεύθυνο Φροντιστηρίου για τις παραστάσεις που θα παρουσιαστούν στο θέατρό μας. Όποιος φοιτητής ενδιαφέρεται να έρθει σε μια πρώτη επαφή μαζί μας και να γνωρίσει εκ των έσω τα παρασκήνια του ιστορικού μας χώρου, μπορεί να καλέσει στα παρακάτω νούμερα 6972829563 (Κατερίνα Ζερβουδάκη) και 6942401005 (Σπύρος Αλιδάκης).

 

17-12-2018

 

-------------

 

Η Ελίζα Σόρογκα είναι καλλιτέχνης παραστατικών τεχνών (ElizaSoroga, WomeninAgonyInternationalArteLagunaPrize 2017 στην κατηγορία 'Performance & VideoArt'). Δραστηριοποιείται στην Αθήνα και το Λονδίνο καθώς και σε άλλες Ευρωπαικές χώρες. Η δουλειά της εστιάζει στη δημιουργία παρεμβάσεων σε δημόσιους χώρους. Πρόκειται σύντομα να πραγματοποιήσει ένα δημόσιο έργο για τον Δήμο Αθηναίων. Φέτος συμμετείχε στο Φεστιβάλ Αθηνών με το έργο της Ρίζες. Ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με φοιτητές της Θεατρολογίας στα πλαίσια της εκπόνησης πρακτικής άσκησης σε ζητήματα creativeproducing, projectmanagement / development, digitalmarketing και διαφήμισης. Θα πραγματοποιηθεί training.

 

Αποστολή βιογραφικού με λίγα λόγια για το προφίλ και τους λόγους που επιθυμεί να συνεργαστεί στο esoroga@gmail.com

 

Καλλιτεχνικό έργο www.elizasoroga.com

 

14-12-2018

 

--------------

 

Στο "Θέατρο του Νέου Κόσμου" ενδιαφερόμαστε για συνεργασία με φοιτητές του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών στα πλαίσια της πρακτικής τους άσκησης. Συγκεκριμένα, για το επόμενο διάστημα έχουμε δημοσιεύσει 2 Θέσεις Πρακτικής Άσκησης που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο Σύστημα ΑΤΛΑΣ με τον κωδικό 138911 (Βοηθητικό προσωπικό οργάνωσης και λειτουργίας θεάτρου).

 

 

Μαρία Παπαλέξη
Οργάνωση & Επικοινωνία
papale[at]nkt[dot]gr

Αντισθένους 7 & Θαρύπου,
11743 Αθήνα
Τηλέφωνο: 2109212900
Fax: 2109212901
Κινητό: 6977993489
www.nkt.gr

 

12-12-2018

 

  -------------------

 

Το art & life δίνει τη δυνατότητα στις φοιτήτριες και στους φοιτητές του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ να πραγματοποιήσουν την πρακτική τουςάσκηση στην ιστοσελίδα artandlife.gr http://artandlife.gr. Το art&lifeείναι ηλεκτρονική υπηρεσία ενημέρωσης για όλες τις εκδηλώσεις ψυχαγωγίας(θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, μουσικές εκδηλώσεις,εκθέσεις κλπ.) σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες 19 πόλεις και νησιά τηςΕλλάδας.

 

Μέσω της ιστοσελίδας μας, προσφέρουμε στους φοιτητές τη δυνατότητα να απασχοληθούν στον τομέα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών αλλά και του πολιτισμού, καταχωρώντας εκδηλώσεις στη βάση μας, ερχόμενοι σε επικοινωνία με τους διοργανωτές εκδηλώσεων και συνεργαζόμενοι με την έμπειρη ομάδα του art&life που έχει μέλη της και απόφοιτους του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ (ξεκίνησαν τη συνεργασία τους με το art&life κάνοντας την πρακτική τους σε αυτό). Δυνατότητα εργασίας είτε στα γραφεία μας (Αγία Παρασκευή, Αττικής), είτε εξ αποστάσεως (για κάποιες ημέρες της κάθε εργάσιμης εβδομάδας, αρκεί ο φοιτητής να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του και να διαθέτει ισχυρή αυτοπειθαρχία και αυτοέλεγχο).

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση jobs@artandlife.gr 

 

26-10-2018 

 

--------------

 

Η ομάδα συλλογικού πολιτισμού ΕΜΕΙΣ επιθυμώντας να καλύψει τις ανάγκες της νέας της στέγης στην Πλατεία Θεάτρου με την επωνυμία “Ο Χώρος”, αναζητά δύο φοιτητές/τριες θεατρολογίας για να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να έχουν ομαδικό πνεύμα, να είναι επικοινωνιακοί/ές και να έχουν γνώσης χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή. 

 

 

Ανάμεσα στις αρμοδιότητες των φοιτητών/τριών που θα επιλεγούν θα είναι:

 

Συμμετοχή στην διαχειριστική ομάδα

 

Επικοινωνία - προώθηση δράσεων

 

Καταγραφή, έρευνα και απολογισμός των δραστηριοτήτων

 

Υποδοχή και οργάνωση του χώρου. 

 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνούν ηλεκτρονικά στο chorosplateiatheatrou@gmail.com και στο τηλέφωνο 6993076378.

 

Η ομάδα συλλογικού πολιτισμού «ΕΜΕΙΣ» δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά από το 2009, προασπίζοντας τις έννοιες της αλληλεγγύης και της συνεργατικότητας στην τέχνη. Έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα την ενίσχυση της προσβασιμότητας στον πολιτισμό, εξελίσσεται σε μια δυναμική κοινότητα δημιουργικών ανθρώπων. 

 

25-10-2018

 

------------

 

Ο θεατρικός οργανισμός  Alterapars  αναζητά και προσκαλεί για συνεργασία φοιτητές/τριες του Τμήματος Θεατρικών  Σπουδών που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στο θέατρο AlteraPars, εν όψει της θεατρικής περιόδου 2018-2019. Αναζητούνται ειδικότερα φοιτητές/τριες για τα χρονικά διαστήματα: Οκτώβριος 2018 - Ιανουάριος 2019 και Φεβρουάριος 2019 – Ιούνιος 2019. Οι σπουδαστές μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: Θέατρο Alterapars : 210 34 10011 και 6948 049 430  κα Χειμώνα (Ηθοποιός/Θεατρολόγος) ή να αποστέλλουν αίτημα ενδιαφέροντος στο e-mail : altera_pars@yahoo.gr

 

15-10-2018

 

 ----------------

 

Ζητείται φοιτητής ή φοιτήτρια που θέλει να κάνει την Πρακτική Άσκηση, ως βοηθός στη θεατρική παράσταση “Ματωμένος Γάμος” που θα ξεκινήσει τον Δεκέμβρη στο Θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή (Ακρόπολη). Οι πρόβες θα ξεκινήσουν από τις 15 Οκτώβρη 2018.

 

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν έως 10/10/2018.

 

Τηλ επικοινωνίας: 6977 251874

 

Λεβαντής Κωνσταντίνος

 

28-9-2018

 

 -----------

 

Το θέατρο Σημείο αναζητά 4 φοιτητές από το Θεατρολογικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών για πρακτική άσκηση. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ 6970989918

 

Νίκος Διαμαντής

 

18-9-2018

 

--------------

 

Η “Θεατρική Σκηνή” του Αντώνη Αντωνίου (Νάξου 84 - Πλ. Κολιάτσου) ζητά:

 

·         έναν φοιτητή ή μία φοιτήτρια από τις αρχές Οκτωβρίου για βοηθό σκηνοθέτη και συνεργασία στις ανάγκες παράστασης και του θεάτρου

 

·         και έναν φοιτητή ή μία φοιτήτρια από τα τέλη Οκτωβρίου για συνεργασία στις ανάγκες της παράστασης και του θεάτρου.

 

14-9-2018

 

 ---------------------

 

Η Β' Σκηνή του Θεάτρου της Οδού Κεφαλληνίας και η Kart Productions, αναζητούν φοιτητες προκειμένου να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση ως φροντιστές σκηνής, υπεύθυνοι υποδοχής και ταξιθεσίας κοινού, επιμελητές προγράμματος και έντυπου υλικού παράστασης.

info@kartproductions.gr
www.kartproductions.gr

 

4-9-2018

 

------------

 

Θεατρικός Οργανισμός Ομάδα Πλάνη

 

Θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής

 

Ανακοίνωση προς τους Φοιτητές του τμήματος Θεατρικών Σπουδών 

 

Θέμα: Πρακτική άσκηση των φοιτητών του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών

 

Θέλουμε να πληροφορήσουμε τους σπουδαστές του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών πως το Θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής ενδιαφέρεται να προσφέρει θέσεις πρακτικής άσκησης στους φοιτητές της σχολή σας.

 

Πιστεύουμε πως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους φοιτητές να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους εξάσκηση στο θέατρο Βαφείο, καθώς θα έρθουν σε επαφή με πολλές και διαφορετικές θεατρικές παραγωγές/παραστάσεις από το σύγχρονο, το κλασσικό, αλλά και το νεοελληνικό θέατρο. Το ρεπερτόριο του θεάτρου θα είναι εξαιρετικά πλούσιο και ποικιλόμορφο.

 

Η εξέλιξη μιας παράστασης, από την παραγωγή, την προεργασία, τις πρόβες, μέχρι την πρεμιέρα, αλλά και η πορεία των παραστάσεων κατά τη διάρκεια της θεατρικής σαιζόν, είναι μια πηγή γνώσεων για όλους τους ανθρώπους του θεάτρου και φυσικά για τους φοιτητές του τμήματος θεατρικών σπουδών.

 

Προς τους ενδιαφερόμενους φοιτητές: Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, διευκρινήσεις ή τυχόν απορίες σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 3425637 & 6944 418987 ή στο mail: vafeiotheater@gmail.com

 

Κώστας Δελακούρας

 

Καλλιτεχνικός Διευθυντής

 

Θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής

 

3-9-2018