Αρχική » Προβολή ανακοίνωσης

Προβολή ανακοίνωσης

27.08.2018

Ανακοινώσεις για την πρακτική άσκηση ακ. ετους 2017-2018

Τελευταία ενημέρωση 27-8-18

 

Ο Πολιτιστικός οργανισμός ''θέασις'' αναζητά άτομα για πρακτική άσκηση του τμήματος θεατρικών σπουδών με τα ακόλουθα προσόντα:

Κοινωνική δεξιότητα και δυναμισμό
Ικανότητες ευελιξίας και προσαρμοστικότητας
Επινοητικότητα και συνέπεια
Καλή χρήση του προφορικού και γραπτού λόγου.
Σχεδιασμός στρατηγικής κατεύθυνσης.
Επιλογή και συντονισμό των μέσων επικοινωνίας.

Θα αποτελεί μέρος της ανώτερης Διευθυντικής ομάδας και θα συμμετέχει στην ετοιμασία του Οργανισμού καθώς και της παρακολούθησης αυτού.

Για επικοινωνία και εκδήλωση ενδιαφέροντος στο email: sullogos.theasis[at]gmail[dot]com

για οποιαδήποτε πληροφορία 6948852183

27-8-2018

--------------------

Το “Από Μηχανής Θέατρο” δίνει τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε φοιτητές/φοιτήτριες που ενδιαφέρονται για θέματα του αντικειμένου τους.

Συγκεκριμένα, οι θέσεις για την πρακτική άσκηση θα καλύψουν τομείς βοηθητικού προσωπικού. Οι φοιτητές/φοιτήτριες θα απασχοληθούν ως βοηθοί φροντιστή σκηνής, βοηθοί τεχνικού σκηνής, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν θεατρικές πρόβες και να συμμετέχουν στην παραγωγή θεατρικών παραστάσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το θέατρο ηλεκτρονικά στο e-mail apomixanis.theatro@gmail.com καθώς και στο τηλ.. 2105232097.

11-6-2018

----------------------

 

ΘΕΑΤΡΟ ALTERAPARS

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

 

Ο θεατρικός οργανισμός  Alterapars  αναζητά και προσκαλεί για συνεργασία,

φοιτητές/τριες του Τμήματος Θεατρικών  Σπουδών

που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την

πρακτική τους άσκηση στο θέατρο AlteraPars,

εν όψει της θεατρικής περιόδου 2018-2019.

 

Αναζητούνται ειδικότερα:

Φοιτητές/τριες για τα χρονικά διαστήματα:

Ιούνιο 2018 - Σεπτέμβριο 2018

Οκτώβριο 2018 - Ιανουάριο 2019

Φεβρουάριο 2019 – Μάϊο 2019


 Οι σπουδαστές μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:

Θέατρο Alterapars : 210 34 10011

6948 049 430  κα Χειμώνα (Ηθοποιός/Θεατρολόγος)

Ή να αποστέλλουν αίτημα ενδιαφέροντος στο  e-mail : altera_pars@yahoo.gr

30-5-2018

---------------------------

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Μαρία Σάββα

Περσεπόλεως 30, Άνω Ιλίσια, 15771

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2107717878 -6977747262

Email: theatrepaiktes@ath.forthnet.gr 

 

Η Εταιρεία Θεάτρου ΠΑΙΚΤΕΣ ζητά άμεσα φοιτητές/τριες που ενδιαφέρονται να  εργαστούν για την προετοιμασία και παρουσίαση της παράστασης «Το ξύπνημα της μνήμης. Παιδιά πρόσφυγες του ελληνικού εμφυλίου» (αρχικά παραγωγή του Φεστιβάλ Αθηνών), στα πλαίσια του μαθήματος της Πρακτικής Άσκησης, για το διάστημα Σεπτέμβριος-Οκτώβριος. Οι ενδιαφερόμενοι, για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνήσουν με  την σκηνοθέτη και καλλιτεχνική διευθύντρια Μαρία Σάββα στα τηλέφωνα 2107717878 και 6977747262 και να στείλουν το βιογραφικό τους στο theatrepaiktes@ath.forthnet.gr

22-5-18

 -----------------------

Θέσεις πρακτικής άσκησης

Στο πλαίσιο της παράστασης θεάτρου-ντοκουμέντο "Οδός 19, αριθμός 15: Η προσφυγιά της Ελευθερούπολης κι η περίπτωση Μουταλάσκη",η οποία θα παρουσιαστεί στο Ιστορικό Αρχείο του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου Πειραιώς στον Ταύρο,το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου 2018, σε σκηνοθεσία Παρασκευής Καλογεράκη και κινηματογραφική σκηνοθεσία Δημήτρη Νάκου, είναι διαθέσιμες δύο (2) θέσεις πρακτικής άσκησης για φοιτήτριες/ες του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών.

Θέση 1: Βοηθός σκηνοθέτη

Χρονικό διάστημα: 2/7/2018 – 30/9/2018 (με διάστημα διακοπών 1-19 Αυγούστου 2018)

Διάρκεια Πρακτικής Άσκησης (εβδομάδες): 10

Είδος θέσης: Μερικό ωράριο

Ον/μο Επόπτη: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ

E-mail Επόπτη: kalogeraki.p@gmail.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6976664916

Φορέας: Εταιρία Θεατρικών Παραγωγών Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου ΑΜΚΕ

http://www.sovaro-asteio.gr

 

Θέση 2: Συμμετοχή στην παραγωγή θεατρικής παράστασης (εκτέλεση παραγωγής)

Χρονικό διάστημα: 4/6/2018 – 30/9/2018 (με διάστημα διακοπών 1-19 Αυγούστου 2018)

Διάρκεια Πρακτικής Άσκησης (εβδομάδες): 15

Είδος θέσης: Μερικό ωράριο

Ον/μο Επόπτη: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ

E-mail Επόπτη: kalogeraki.p@gmail.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6976664916

Φορέας: Εταιρία Θεατρικών Παραγωγών Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου ΑΜΚΕ

http://www.sovaro-asteio.gr

Οι διαθέσιμες θέσεις πρακτικής άσκησης έχουν δημοσιευθεί στην πλατφόρμα ΑΤΛΑΣ στις 18/4/2018.

19-4-18

--------------

Ο Θεατρικός Οργανισμός Ηθικόν Ακμαιότατον αναζητά φοιτητή/τρια για πρακτική άσκηση ως βοηθός σκηνοθέτη για την παράσταση ¨Χειμωνιάτικο Παραμύθι¨ σε σκηνοθεσία Θανάση Σαράντου με προγραμματισμένη πρεμιέρα 4 Μάϊου στην Αθήνα και μετάκληση στη Θεσσαλονίκη από το ΚΘΒΕ. Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν ένα μικρό βιογραφικό και τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο mail: pan.svolakis@gmail.com με ΘΕΜΑ: ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ.

23-3-18

 

--------------

ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΔΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ «ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ»

Το Θέατρο Οδού Κυκλάδων «Λευτέρης Βογιατζής» και η Εταιρεία των Φίλων της Τέχνης του Θεάτρου – Η νέα ΣΚΗΝΗ προσφέρουν θέσεις για Πρακτική Άσκηση σε φοιτητές/τριες του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών.

Η πρακτική άσκηση θα αφορά στις παρακάτω εργασίες:

1.Παρακολούθηση όλων των σταδίων μιας παραγωγής: πρόβες, φροντιστήριο κτλ, σημαντικών σε ότι αφορά στα θέματα της συγκρότησης ρεπερτορίου και παραγωγής

2.Τακτοποίηση των αρχείων του Λευτέρη Βογιατζή που βρίσκονται ακόμα αταξινόμητα στο σπίτι και στην αποθήκη του θεάτρου

3.Τακτοποίηση των πρόσφατων αρχείων του θεάτρου

4.Παρακολούθηση της αλληλογραφίας, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας αφορά προτάσεις διαφόρων θεατρικών ομάδων καθώς και διάφορα αιτήματα χορηγιών, έγγραφα συμβάσεων με ηθοποιούς, συντελεστές κτλ

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την κα Ειρήνη Γαρμπή – Λεβίδη, Πρόεδρο και Καλλιτεχνική υπεύθυνη της Εταιρείας των Φίλων της Τέχνης του Θεάτρου Η νέα ΣΚΗΝΗ στο τηλ. 210 7211131 & 6945 305 147 ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: eilevidi@gmail.com 

21-3-18

---------------------

Πρακτική Άσκηση στο art& life

Περιγραφή αντικειμένου

Το art & life, είναι το site που συγκεντρώνει όλες τις εκδηλώσεις ψυχαγωγίας, σε 21 πόλεις της Ελλάδας και έχει καταφέρει να έχει το πιο πλούσιο και το πιο επικαιροποιημένο περιεχόμενο από οποιοδήποτε άλλο site. Πρόσφατα έχει δημιουργήσει σελίδες καλλιτεχνών και ενδιαφέρεται για φοιτητές που στα πλαίσια της πρακτικής τους, θα αναζητήσουν έγκυρες πληροφορίες και φωτογραφίες προκειμένου να εμπλουτιστούν αυτές οι σελίδες καλλιτεχνών. Οι καλλιτέχνες μπορεί να είναι ηθοποιοί, σκηνοθέτες, σεναριογράφοι, μουσικοί, συνθέτες, χορευτές και γενικότερα να ανήκουν σε οποιοδήποτε επάγγελμα παράγει καλές τέχνες στην Ελλάδα, αλλά κυριότερα θα είναι απότον χώρο του θεάτρου.

Τυπικά προσόντα

•Όρεξη και θέληση για ποιοτική δουλειά

•Ιδιαίτερο ενδιαφέρον και παρακολούθηση των πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δρώμενων

•Άριστη γνώση της ελληνικής γλώσσας

•Μεγάλη εξοικείωση με τους υπολογιστές και το internet (δεν χρειάζονται τεχνικές γνώσεις)

•Γνώση και χρήση των social media είναι επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη

•Επιδίωξη για υψηλή ποιότητα στο παραγόμενο αποτέλεσμα

Τόπος εργασίας και ωράριο

Η/Ο ενδιαφερόμενη/ος μέχρι να εκπαιδευτεί, θα εργάζεται στα γραφεία του art & life (στην Αγία Παρασκευή, Αττικής). Στην πορεία της πρακτικής και εφόσον έχει αποδείξει ότι δεν χρειάζεται άλλη εκπαίδευση και είναι υπεύθυνος και συνεπής στις υποχρεώσεις του, μπορεί να δουλεύει από οποιοδήποτε μέρος επιθυμεί. Το ωράριο της απασχόλησης, σε περίπτωση που εργάζεται στα γραφεία του art & life θα ξεκινάει στις 12:00 το μεσημέρι και στην περίπτωση εργασίας από απόσταση, με οποιοδήποτε ωράριο μέσα στην ημέρα, επιθυμεί. Πρέπει να τονιστεί ότι η δυνατότητα εξ αποστάσεως εργασίας, δεν είναι δεδομένη και παρέχεται μόνο σε όσους έχουν καλό ποιοτικά και ποσοτικά αποτέλεσμα στην εργασία τους και απαραίτητη προϋπόθεση γι’ αυτό, είναι ο ενδιαφερόμενος να έχει ισχυρή αυτοπειθαρχία και αυτοέλεγχο.

Χρονική Διάρκεια και οικονομικές απολαβές

Η χρονική διάρκεια της πρακτικής, θα είναι όση ορίζει η σχολή και η πρακτική γίνεται αμισθί.

Μετά το τέλος της πρακτικής

Το art&life αυτήν τη στιγμή απασχολεί μόνιμα στην ομάδα του δυο εργαζόμενους που ξεκίνησαν κάνοντας την πρακτική τους και όσοι φοιτητές αποδείξουν και την αξία τους και το ενδιαφέρον τους για το αντικείμενο του art&life, υπάρχει πολύ αυξημένο ενδεχόμενο να ξεκινήσουν (ή να συνεχίσουν) την καριέρα τους ως εργαζόμενοι στο art&life.  Σημείωση που ενώ θα έπρεπε να είναι αυτονόητη, δεν ισχύει πάντα: όλοι οι εργαζόμενοι του art&life είναι κανονικά δηλωμένοι στο ΙΚΑ.

Αν σας ενδιαφέρει να κάνετε την πρακτική σας στο art&life, παρακαλούμε στείλτε το βιογραφικό σας στο: jobs@artandlife.gr

Με εκτίμηση

Για το art&life

Δημήτρης Παπακωνσταντίνου

14-2-18

 

-----------------------

Θεατρικός Οργανισμός Ομάδα Πλάνη

Θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής

Ανακοίνωση προς τους Φοιτητές του τμήματος Θεατρικών Σπουδών

Θέμα: Πρακτική άσκηση των φοιτητών του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών

Θέλουμε να πληροφορήσουμε τους σπουδαστές του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών πως το Θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής ενδιαφέρεται να προσφέρει θέσεις πρακτικής άσκησης στους φοιτητές της σχολή σας.

Πιστεύουμε πως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους φοιτητές να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους εξάσκηση στο θέατρο Βαφείο, καθώς θα έρθουν σε επαφή με πολλές και διαφορετικές θεατρικές παραγωγές/παραστάσεις από το σύγχρονο, το κλασσικό, αλλά και το νεοελληνικό θέατρο. Το ρεπερτόριο του θεάτρου θα είναι εξαιρετικά πλούσιο, ιδιαίτερα από το νέο έτος. Και η εξέλιξη μιας παράστασης, από την παραγωγή, την προεργασία, τις πρόβες, μέχρι την πρεμιέρα, αλλά και η πορεία των παραστάσεων κατά τη διάρκεια της θεατρικής σαιζόν, είναι μια πηγή γνώσεων για όλους τους ανθρώπους του θεάτρου και φυσικά για τους φοιτητές του τμήματος θεατρικών σπουδών.

Προς τους ενδιαφερόμενους φοιτητές: Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, διευκρινήσεις ή τυχόν απορίες σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2103425637 & 6944418987 ή στο mail: vafeiotheater@gmail.com

Κώστας Δελακούρας

Καλλιτεχνικός Διευθυντής

Θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής

22-1-18

---------------

Ζητούνται φοιτητές για πρακτική άσκηση στο θέατρο tempus verum - εν Αθήναις πάνω στην οργάνωση και εκτέλεση παράγωγης. Για πληροφορίες στο 6943110214

15-1-18

 

-----------------

Ο Τεχνοχώρος Εργοτάξιον αναζητά άμεσα για τη νέα θεατρική σεζόν 2018 φοιτητές/φοιτήτριες για την πρακτική τους άσκηση προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρία στον χώρο του θεάτρου. Οι διαθέσιμες θέσεις είναι τρεις (3) για τα εξής αντικέιμενα: βοηθός σκηνής, βοηθός σκηνοθέτη και οργάνωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 6983930220 ή να επικοινωνήσουν στο mail : ergotaxion@gmail.com

8-1-18