Αρχική » Προβολή ανακοίνωσης

Προβολή ανακοίνωσης

22.01.2018

Ανακοινώσεις για την πρακτική άσκηση ακ. ετους 2017-2018

Τελευταία ενημέρωση 22-1-18

Θεατρικός Οργανισμός Ομάδα Πλάνη

Θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής

Ανακοίνωση προς τους Φοιτητές του τμήματος Θεατρικών Σπουδών

Θέμα: Πρακτική άσκηση των φοιτητών του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών

Θέλουμε να πληροφορήσουμε τους σπουδαστές του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών πως το Θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής ενδιαφέρεται να προσφέρει θέσεις πρακτικής άσκησης στους φοιτητές της σχολή σας.

Πιστεύουμε πως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους φοιτητές να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους εξάσκηση στο θέατρο Βαφείο, καθώς θα έρθουν σε επαφή με πολλές και διαφορετικές θεατρικές παραγωγές/παραστάσεις από το σύγχρονο, το κλασσικό, αλλά και το νεοελληνικό θέατρο. Το ρεπερτόριο του θεάτρου θα είναι εξαιρετικά πλούσιο, ιδιαίτερα από το νέο έτος. Και η εξέλιξη μιας παράστασης, από την παραγωγή, την προεργασία, τις πρόβες, μέχρι την πρεμιέρα, αλλά και η πορεία των παραστάσεων κατά τη διάρκεια της θεατρικής σαιζόν, είναι μια πηγή γνώσεων για όλους τους ανθρώπους του θεάτρου και φυσικά για τους φοιτητές του τμήματος θεατρικών σπουδών.

Προς τους ενδιαφερόμενους φοιτητές: Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, διευκρινήσεις ή τυχόν απορίες σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2103425637 & 6944418987 ή στο mail: vafeiotheater@gmail.com

Κώστας Δελακούρας

Καλλιτεχνικός Διευθυντής

Θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής

22-1-18

---------------

Ζητούνται φοιτητές για πρακτική άσκηση στο θέατρο tempus verum - εν Αθήναις πάνω στην οργάνωση και εκτέλεση παράγωγης. Για πληροφορίες στο 6943110214

15-1-18

 

-----------------

Ο Τεχνοχώρος Εργοτάξιον αναζητά άμεσα για τη νέα θεατρική σεζόν 2018 φοιτητές/φοιτήτριες για την πρακτική τους άσκηση προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρία στον χώρο του θεάτρου. Οι διαθέσιμες θέσεις είναι τρεις (3) για τα εξής αντικέιμενα: βοηθός σκηνής, βοηθός σκηνοθέτη και οργάνωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 6983930220 ή να επικοινωνήσουν στο mail : ergotaxion@gmail.com

8-1-18